Ικανοποίηση στην Κρεμαστή για την αντίδραση

Ικανοποίηση για τη νίκη και κατά το ήμισυ για την απόδοση, εποκρατεί στις τάξεις του Φοίβου στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ..

Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 0-1, αλλά στην επανάληψη ανέβασε στροφές «μπήκε στο παιχνίδι» και το «γύρισε» επικρατώντας στο τέλος με 3-1.

Αναφερόμενος στο ματς ο τεχνικός του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης τόνισε:

«Θεωρώ πώς στο β΄μέρος η ομάδα αφυπνίσθηκε και μπήκε πιο δυνατά και φάνηκε από τα πρώτα 5-10 λεπτά ότι θα φέρναμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο α΄ μέρος δεν μπήκαμε σχεδόν  καθόλου στο παιχνίδι, ακλουθήσαμε το ρυθμό του αντιπάλου , ο οποίος ήταν πολύ χαμηλός για τα δεδομένα τα δικά μας και γι’ αυτό που θέλαμε να πετύχουμε.

Προσαρμοστήκαμε στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να χάνουμε 1-0 στο ημίχρονο και να μην έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Νομίζω πώς στο β΄ μπήκαμε σαν Φοίβος, γυρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι. Κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Πώς σε πολύ μικρό χρονικό  διάστημα, πετύχαμε τα δυο τέρματα και παίρνοντας το ψυχολογικό προβάδισμα, πετύχαμε ακόμα ένα στο τέλος  και διατηρήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος».

Ο Φοίβος λοιπόν ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας και πήρε τρεις βαθμούς που αποτελούν τη βάση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που τον θέλει να παίζει εκτός έδρας με τον Κλεόβουλο.

Αγωνιστικά, συνεχίζουν να προφυλάσσονται οι Τόλης Παϊζάνος, Ευτύχης Τζιβίλογλου και Γιάννης Στεφανίδης, ενώ είναι τιμωρημένοι οι Κώστας Καλημέρης και Γιώργος Φωτεινής που αποβλήθηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι.