Δυναμώνει την άμυνά του ο ΑΣΤΙΡ με μεταγραφή από την Λάρισα

Η συμμετοχή του ΑΣΤΙΡ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου δεν θα είναι, απ’ ό, τι φαίνεται, τυπική, δεδομένης και της ενίσχυσης του σε σημαντικές θέσεις.

Στο δεξί άκρο της άμυνας στην ομάδα από την Ιαλύσό θ’ αγωνίζεται τη νέα περίοδο η Παναγιώτα Κούκου, μια παίκτρια 21 ετών με «θητεία» στην ΑΕ Λάρισας και συμβολή στην άνοδο στην Α’ Εθνική. Η απόκτησή της έγινε με τη μορφή δανεισμού, κι αν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι κινήσεις για τη μεταγραφή της.

Η ανακοίνωση του ΑΣΤΙΡ:

«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την ποδοσφαιρίστρια  Παναγιώτα Κούκου. Η Παναγιώτα είναι 21 ετών, αγωνιζόταν στην Α.Ε. Λάρισας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της στην Α’ Εθνική. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Παναγιώτα Κούκου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και εφόσον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, το επιτρέψουν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή τη μεθεπόμενη σεζόν.

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. καλωσορίζει στην οικογένεια  του, την Παναγιώτα Κούκου, της εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».