Τρία νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 810,000 ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρόδου

Τη σύμβαση για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης νέων πλακοστρώσεων και ανακατασκευής και κατασκευής νέων πεζοδρομίων στο τουριστικό κέντρο και τις συνοικίες της πόλης, υπέγραψε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου του 2017 ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, που στοχεύουν στη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης των πεζοδρομίων, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία των πεζών.

Πρόκειται για το έργο «Νέες πλακοστρώσεις οδών και ανακατασκευή και κατασκευή νέων πεζοδρομίων πόλεως Ρόδου», συνολικού προϋπολογισμού 330,000 ευρώ, του οποίου η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους του δήμου Ρόδου.

Ανάδοχος εργολάβος αναδείχθηκε η εταιρία «Κορκίδας Γ. Ανδρέας», που αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα τις εργασίες, δίνονταν προτεραιότητα στις περιοχές που βρίσκονται εκτός τουριστικής ζώνης, ωσότου ολοκληρωθεί η τουριστική περίοδος.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομιών, αντικατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ιστών και φωτιστικών σημείων στα τμήματα των ακόλουθων οδών.

˃ Θ. Σοφούλη: (Από Διαγοριδών έως Παλαιολόγου).

˃Αθηνών: (Από Τσαλδάρη έως Παπαδιαμάντη).

˃Αλεξάνδρου Διάκου: (Από Σ. Βενιζέλου έως Μακαρίου).

˃Γρίβα: (Από Απολλώνιου Ροδίτου έως 28ης Οκτωβρίου.)

˃Λέοντος: (Από Μανδηλαρά έως Δηλμπεράκη).

˃Βύρωνος: (Από Ξάνθου έως Καναδά).