Επίδειξη κολύμβησης από τον Ανταίο στην Ιαλυσό

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις κολύμβησης των ακαδημιών του Ανταίου στην πισίνα του Areablue Beach Apartments στην Ιαλυσό. 

Τα παιδιά με ενθουσιασμό έδειξαν την εξοικείωση τους με το νερό και διάφορα είδη κολύμβησης, ακολουθώντας ο αναπτυξιακός αγώνας AQUATHLON που εντυπωσίασε τους γονείς και τους φίλους που τον παρακολούθησαν. Σ’ όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα:
-Τον κ. Τάσο Καλούδη για την παραχώρηση της πισίνας του Areablue Beach Apartments τους καλοκαιρινούς μήνες για τη διεξαγωγή των προπονήσεων καθώς και κατά την ημέρα των επιδείξεων.
-Τον κ. Σάββα Διακονικόλα, Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την τιμή να παραβρεθεί στη τελετή λήξης και να κάνει τις απονομές των μεταλλίων στα παιδιά.
-Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σωματείο και ανανεώνεται πια το ραντεβού για τις προπονήσεις κολύμβησης τον Ιούνιο του 2018.

Ο Ανταίος ενημερώνει επίσης ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα ποδηλασίας όπου μπορούν να εγγραφούν και παιδιά με ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και στα τμήματα Τρεξίματος και Ενδυνάμωσης ενηλίκων και εφήβων (γυμνασίου και λυκείου)  ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες κάθε Σάββατο 9 π.μ. έως 12 μμ. και Δευτέρα 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου (πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Κρεμαστή). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή, κ. Σάββα Πότσο στο τηλ. 697361131, να στείλουν μήνυμα στο info@ao-antaios.gr ή να επισκεφθούν τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.facebook.com/aoantaios/ ή www.ao-antaios.gr.