Διαγόρας: Το βάρος στην τακτική ρίχνει ο Παντέλης

Κανονικά συνέχισε την προετοιμασία του εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής χθες ο Διαγόρας. 

Ο Νίκος Παντέλης προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του τη δική του φιλοσοφία, αλλά και το δικό του τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθούν οι παίκτες του. Φυσικά χρειάζεται χρόνος για να συμβεί αυτό και είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. 

Το κακό στην προκειμένη περίπτωση, είναι πώς δεν υπάρχει αντίπαλος για να δοθεί φιλικό παιχνίδι  στην παρούσα φάση, καθώς έχουν ξεκινήσει τα τοπικά πρωταθλήματα και να δει η τεχνική ηγεσία το βαθμό δυσκολίας των παικτών στον τομέα αυτό, αλλά και να διορθωθούν άμεσα κάποια πράγματα στην τακτική στην οποία επιμένει ο Νίκος Παντέλης. 

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, οι τρεις ποδοσφαιριστές γυμνάζονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα . Νίκος Μπαμπανιώτης, Γιάννης Καρπαθάκης και Στάθης Προβατίδης,  θεωρούνται «κλεισμένοι» και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ένταξη τους στο ρόστερ του «γηραιού». 

Τα τυπικά απομένουν και για τους Βραζιλιάνους Ούγκο και Μπίσμαρκ. Ο Διαγόρας τους θέλει στην ομάδα, αλλά περιμένει τα σχετικά έγγραφα από την χώρα τους. Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου και καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν πριν τις 8 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία μπαίνει ο «γηραιός» στο πρωτάθλημα, καθώς την πρώτη αγωνιστική της 1ης Οκτωβρίου έχει ρεπό. 

Ο Μπίσμαρκ μάλιστα ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση, ακολούθησε συντηρητικούς ρυθμούς προπόνησης και μπαίνει κανονικά από μεθαύριο Παρασκευή. Σε αντίθεση με τους τρεις προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές,  έμεινε ελεύθερος ο Τάσος Τσουρούτης, ο οποίος κατέληξε όπως έγινε γνωστό στον ΑΕΡΑ.

Ο κόουτς του Διαγόρα, στο μεταξύ, θα μεταβεί  στην Αθήνα να φέρει τα πράγματά του, δίνοντας ρεπό στους παίκτες του για την Πέμπτη. Θα επιστρέψει στο νησί μας την ερχόμενη Παρασκευή, για να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας.