Ξεκίνημα και για τον Σταυρό Καλυθιών

Μία νέα χρονιά ξεκινάει για τη γυναικεία ομάδα του Σταυρού, αφού προχθές  το απόγευμα έγινε στο γήπεδο Καλυθιών ο αγιασμός από τον πατέρα Ελευθέριο Κατιάκο, που στη συνέχεια βρήκε δίχτυα στο …απαραίτητο σουτ, για να πάει καλά η χρονιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κιόττου , αφού συνεχάρη τις αθλήτριες για την περσινή τους αξιέπαινη προσπάθεια, ευχήθηκε παράλληλα σε όλες υγεία και επιτυχίες τόσο σε αγωνιστικό  όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ακολουθώντας πια η προπόνηση.

Απ’ αυτήν απουσίασαν οι Παυλίδη , Μαλλιάκα , Χοτζάι και Γρηγορίου για επαγγελματικούς λόγους. Στο τέλος της προπόνησης , ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ταχραμάνης έδειξε ικανοποιημένος από την πρώτη εικόνα των παικτριών του και τόνισε ότι με σωστή δουλεία θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Τις θερμές ευχές του για επιτυχίες στο σύλλογο έστειλε μέσω τηλεφώνου ο αντιπεριφεριάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης αφού απουσίαζε εκτός Ρόδου και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Η διοίκηση του σωματείου  ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση  ΕΚΟ και τον κ. Χατζημανώλη  για τη χορηγία των προπονητικών εμφανίσεων του  τμήματος.