Η Νικόλ Κυριακοπούλου  επέστρεψε…

Έτοιμη να επιστρέψει στη δράση και τους αγώνες της χειμερινής περιόδου είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού του 2015, περίπου πέντε μήνες από την γέννηση της κόρης της, είναι έτοιμη να μπει και πάλι σε αγωνιστική διαδικασία.

"Ξεκίνησα να γυμνάζομαι χαλαρά στο σπίτι, μετά τις πρώτες 20 ημέρες και στις 40 ημέρες από τη γέννα άρχισα να πηγαίνω στο γυμναστήριο", ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η Κυριακοπούλου, που πλέον προπονείται με τον έμπειρο τεχνικό, Ανδρέα Τσώνη.

"Χθες έπιασα για πρώτη φορά κοντάρι μετά την γέννηση του παιδιού. Κάναμε κάποιες ασκήσεις και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και άλματα", συμπλήρωσε. Η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο επί κοντώ,  έχει ήδη θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και ευελπιστεί πως θα είναι από τις πρωταγωνίστριες των αγώνων του χειμώνα.
"Η προπόνηση πάει πολύ καλά, βρισκόμαστε πιο μπροστά από ό, τι περιμέναμε.

Σε κάθε περίπτωση δεν βιαζόμαστε, θέλω να πάμε αργά και σταθερά. Ωστόσο οι στόχοι είναι υψηλοί δεν θα μπω μόνο για το ξεμούδιασμα, αλλά για να διακριθώ. 

Η περίοδος του κλειστού θέλω να είναι για μένα το σκαλοπάτι για μια ακόμη καλύτερη παρουσία στον ανοιχτό στίβο. Νιώθω πολύ καλά και έτοιμη να γυρίσω και πάλι στην αγωνιστική δράση", κατέληξε.

Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 4,83 μ. από το Diamond League του Παρισιού, τον Ιούλιο του 2015. Ο τελευταίος αγώνας της έγινε στις 9 Ιουλίου 2016 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ, όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η αθλήτρια στη συνέχεια ταξίδεψε στο Ρίο, ωστόσο δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω τραυματισμού.