Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις αρχηγοί του Ιάλυσου

Σε εντατικούς ρυθμούς εξακολουθεί να κινείται ακόμα κι αυτή την περίοδο ο Ιάλυσος,  θέλοντας να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, που έχει οριστεί για την μεθεπόμενη Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές  τους, διορθώνοντας τα λάθη του φιλικού με το Διαγόρα και ρίχνοντας το βάρος στην τακτική, που θέλουν να ακολουθεί  η ομάδα τους, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάντως ο Ιάλυσος δεν εφησυχάζει σε ότι αφορά τα μεταγραφικά κι αυτό φάνηκε κι από την περίπτωση του Καραλή που χάθηκε. Κίνηση απόκτησης ποδοσφαιριστή θα γίνει, μόνο αν αυτός αποτελεί κάτι το εξαιρετικό και φυσικά αν υπάρξει σημαντικό κενό στο ρόστερ.
Όπως δείχνει πάντως η τρέχουσα κατάσταση, ο Ιάλυσος θα πάει την άλλη Κυριακή στο Κερατσίνι ως έχει.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ
Με χθεσινή ανακοίνωση της η Διοίκηση του Ιάλυσου, γνωστοποίησε τους τέσσερις αρχηγούς για την τρέχουσα περίοδο: «Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ανακοινώνει ότι για την σεζόν 2017-2018 οι αρχηγοί της ομάδας μας θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Σπάρταλης, Σάββας Παφιάκης, Δημήτρης Σταυλάς και Βαγγέλης Ρεκλείτης».