Με σημαντικές  απουσίες ο Φοίβος

Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη για το αποτέλεσμα που πήρε ο Φοίβος στο ματς με τον ΑΕΡΑ , αλλά και για τον τρόπο που το κατέκτησε.

«Γύρισε» το ματς από 0-1 σε 3-1 και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και το ερχόμενο Σάββατο στη Λίνδο, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, ξέρει πώς τον περιμένει ένα ακόμα δύσκολο ματς κόντρα στον Κλεόβουλο.

Οι δυσκολίες μεγαλώνουν περισσότερο, αν αναλογισθεί κανείς πώς τέσσερις από τους  θεωρούμενους βασικούς του παίκτες, είναι εκτός προπονήσεων για διάφορους λόγους. Δύο μάλιστα από αυτούς, δεν μπορούν να αγωνιστούν, καθώς αποβλήθηκαν στο ματς με τον ΑΕΡΑ.

Πιο συγκεκριμένα:
Ο Γιώργος Φωτεινής πέρα από την αποβολή του στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, έχει κι ένα διάστρεμμα το οποίο δεν του επιτρέπει να προπονηθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Καλημέρη, ο οποίος δεν θα παίξει το Σάββατο κατά του Κλεόβουλου.

Ελαφρύ διάστρεμμα που ελπίζεται πώς θα το ξεπεράσει μέχρι τον αγώνα με τον Κλεόβουλο έχει κι ο Αντώνης Θεοδοσίου.

Σε αυτούς προστίθεται κι ο Ταφάνι ο οποίος βρίσκεται στην μονάδα του και δεν του εξασφαλίζεται άδεια τις τελευταίες μέρες για να προπονηθεί.

Πέρα από αυτούς πάντως οι νεαροί Πανταζόπουλος και Φτάκλας ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς. Μάλιστα ο δεύτερος, θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα.