Καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε το κλειστό του Βενετοκλείου

Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου έπιασαν δουλειά χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου και για ώρες, κάτω από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, εργάστηκαν μεθοδικά για να καθαρίσουν τον προαύλειο χώρο του γηπέδου ο οποίος είχε ανάγκη άμεσης φροντίδας.

Τα δέντρα κλαδεύτηκαν, τα ξερά χόρτα ξεριζώθηκαν, τα εκατοντάδες μέτρα κισσού, που είχαν αναπτυχθεί και είχαν εισβάλλει ακόμη και στα εξωτερικά μηχανήματα κλιματισμού (!), αφαιρέθηκαν επιμελώς.

Η Επιτροπή Διοίκησης του κλειστού γυμναστηρίου ευχαριστεί θερμά την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, κ. Λίτσα Κρεμαστινού Ροδίτη για την άμεση ανταπόκρισή της στο μείζον θέμα καθαριότητας της αθλητικής εγκατάστασης, όπου προπονούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά, καθώς επίσης και τον κ. Μιχάλη Χωρίτη για την άριστη συνεργασία. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ευχαριστούν και τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, κ. Στέφανο Κυριαζή, για την καίρια παρέμβασή του.

Τέλος, το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου για τις καθημερινές προσωπικές τους ενέργειες με τις οποίες συμβάλλουν στις βελτιωτικές εργασίες.

Βρέθηκε η κλεμμένη κονσόλα

Περίπου δύο μήνες μετά την κλοπή της ηλεκτρονικής κονσόλας από τη γραμματεία του Βενετοκλείου, το μηχάνημα που συνδέεται με τους πίνακες του γηπέδου βρέθηκε την περασμένη Τρίτη, δεν ήταν όμως σε καλή κατάσταση και θα σταλεί για επιδιόρθωση.