Μιχάλης Αντώνογλου: «Η ανοχή τελείωσε...»!

Με νέες δηλώσεις μέσω νέας επιστολής επανήλθε ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ, Μιχάλης Αντώνογλου, επιρρίπτοντας τις ευθύνες προς παντώς υπευθύνου, όσον αφορά τη συμπεριφορά των διαιτητών προς την ομάδα του.

Τι αναφέρει η επιστολή:

«Κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, επειδή διάφοροι μας βρήκαν ευάλωτους, αποφάσισαν πως θα ήταν καλό να μας "χτυπήσουν" μπας και καταφέρουν αυτό που χρόνια ονειρεύονται, να καταστρέψουν δηλαδή την ομάδα μας, έχοντας απύθμενο κόμπλεξ προς αυτήν και κατά συνέπεια και προς εμάς.
Φυσικά, δεν το κατάφεραν, τα παιχνίδια στα οποία πέρυσι δεν πήραμε τους βαθμούς που θα έπρεπε βάσει εικόνας μετριούνται στα δάχτυλα και των δύο χεριών, φτάσαμε σε σημείο να παραδώσουμε για λίγο τα δελτία στην Ε.Π.Σ.Δ. αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε.

Μετά την πρώτη αγωνιστική και την προκλητική διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση στο παιχνίδι με το αξιόμαχο σύνολο του Φοίβου Κρεμαστής, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Άλλωστε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Σαν Μιχάλης Αντώνογλου και γενικότερα σαν Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , σεβόμενοι τους κόπους μας αλλά και των ποδοσφαιριστών μας, ζητάμε τον σεβασμό από όλους, πρωτίστως από την Ε.Π.Σ.Δ. και το Τ.Ο.Δ. και μετέπειτα από τις υπόλοιπες ομάδες, όπως ακριβώς κάνουμε και εμείς προς αυτούς. Δεν θα ανεχτούμε άλλες προκλήσεις, ειδικά από τη στιγμή που πλέον στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ζητάω για ακόμα μια φορά την εξαίρεση του διαιτητή Μανώλη Κυρίτση από τις αναμετρήσεις της Α.Ε.Ρ.Α. για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και ελπίζω η διαιτησία του να ήταν τυχαία και όχι καθοδηγούμενη.  Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται εντός αγωνιστικών χώρων και όχι έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.   Η ανοχή τελείωσε κύριοι και αν εσεις νομίζετε ότι είστε σε θέση να παίζετε παιχνιδάκια στις πλάτες του ιστορικού μας σωματείου αλλά και στις δικές μας, είστε γελασμένοι.

Φροντίστε όλα να κυλήσουν ομαλά από δω και στο εξής και ελπίζουμε να μη φτάσει η στιγμή που δεν θα είμαστε σε θέση να προστατέψουμε τους διαιτητές από την αγανάκτηση των φιλάθλων μας».