Ζητείται πρόεδρος και Δ.Σ. για την Τοπική Επιτροπή του βόλεϊ

Εβδομάδα εξελίξεων στα Διοικητικά της Τοπικής Επιτροπής του βόλεϊ.  Όπως είναι γνωστό, η θητεία της ολοκληρώθηκε και κινήθηκε η εκλογική διαδικασία.

Στην πρώτη συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων που συγκροτούν τη Διοίκηση, δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα .Επόμενη κίνηση φυσικά, ήταν να ζητηθεί η συνδρομή της Ομοσπονδίας.

Όπως έγινε γνωστό, συντάχθηκε  επιστολή, την οποία προσυπογράφουν οι εκπρόσωποι των σωματείων και ζητείται την άμεση βοήθεια από την πλευρά της ΕΟΠΕ .Στην επιστολή αναφέρονται οι αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν σε όλους τους τομείς και αναμένεται η απάντηση από τη Διοίκηση Καραμπέτσου.

Πέραν των άλλων, αναμένεται επικοινωνία του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσου, με την πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Τασία Καρπαθάκη, η οποία είναι αποφασισμένη να εξηγήσει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στον χώρο του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα.

Προς στιγμή πάντως, δεν υπάρχει κανείς πρόθυμος-η  να αντικαταστήσει την απερχόμενη πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Τασία Καρπαθάκη, η οποία όπως δήλωσε και στη συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων,  θα παραιτηθεί από την θέση του προέδρου, αλλά θα συνεχίσει να συμμετέχει στα Διοικητικά της Επιτροπής σαν απλό μέλος.

Αναφερόμενη σε αυτή της την απόφαση η κ. Καρπαθάκη, τόνισε πώς «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πάρω μια τέτοια απόφαση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά στην απόφασή μου αυτή, συνέτεινε και η έλλειψη χρόνου που έχω, για να ασχοληθώ περισσότερες ώρες με το βόλεϊ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ και να στηρίξω περισσότερο το σωματείο μου το Διαγόρα».

Νεότερα συνεπώς για τα Διοικητικά της Τοπικής Επιτροπής,  θα υπάρξουν μέσα στην τρέχουσα  εβδομάδα μετά την επικοινωνία των προέδρων της ΕΟΠΕ και της Τοπικής Επιτροπής.