Χ. Κόκκινος: Υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας ο κ. Ζαννετίδης

Χ. Κόκκινος: Υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας ο κ. Ζαννετίδης

Χ. Κόκκινος: Υποψήφιος για το Guinness φαιδρότητας και πολιτικής ανικανότητας ο κ. Ζαννετίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Η εκπρόθεσμη, παραπλανητική, προσβλητική και ασυνάρτητη απάντηση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιπεριφερειάρχη γαστρονομίας της Π.Ν.Αι. κ. Ζαννετίδη στο δίκαιο και συγκεκριμένο αίτημά μου, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τη σκοπιμότητα που εξυπηρετεί και το τυφλό μίσος που «τρέφει» εναντίον μου.

Επιλέγει να δημοσιοποιήσει υπηρεσιακά έγγραφα με αρνητικό σχολιασμό για το πρόσωπό μου, δείχνοντας τον πανικό και την αδυναμία του για μια ακόμα φορά.

Μια προσεκτική ματιά και σύγκριση στην υπηρεσιακή επιστολή μου και την εκπρόθεσμη απάντησή του, επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς μου. Ο ίδιος γνωρίζει ότι προσκλήθηκα υπηρεσιακά και θεσμικά και αρμοδίως από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος σε διαβούλευση και ημερίδα για το σοβαρό ζήτημα των πλημμυρών στη Μυτιλήνη 19 και 20/9/2017. Δεν το αναφέρει πουθενά. Ούτε αναφέρει γιατί καθυστερούν οι αναρτήσεις των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Ν.Αι. στο Διαύγεια.

Ενοχλήθηκε που κατέθεσα τις προτάσεις μου, είμαι ενεργός αυτοδιοικητικός και σέβομαι την κοινωνία. Με ευκολία εγκρίνει πολυδάπανες και πολυμελής μετακινήσεις στελεχών της Π.Ν.Αι. σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά θέτει εμπόδια στις δικές μου αυτοδιοικητικές προσπάθειες και δράσεις. Αυθαίρετες και αμφισβητούμενης νομιμότητας ενέργειες κ. Ζαννετίδη δεν επιτρέπω. Ούτε ψήγμα λάσπης εναντίον μου!!!

Είναι γνωστό σε όλη την κοινωνία ποιος εκτίμησε τα «φοβερά» και «δυσεύρετα» τυπικά προσόντα σας και σας τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης για να εξυπηρετείτε συγκεκριμένες αποστολές και σε ποιον τυφλά υπακούτε!!!

Στις παγίδες, στις σκευωρίες και στα φαρισαϊκά τεχνάσματα που στήνετε, θα εγκλωβιστείτε ο ίδιος! Δυστυχώς για σας, έχετε πέσει σε τραγικά λάθη τα οποία θα κρίνει ο λαός και σίγουρα οι αρμόδιοι ελεγκτικοί κρατικοί μηχανισμοί και η Δικαιοσύνη.

Εκεί το θράσος δε σας σώζει και οι «προστάτες» σας θα σας εγκαταλείψουν.

Τα υπόλοιπα προσεχώς… Ως τότε φροντίστε να μη γραφτείτε στο Βιβλίο Guinness για τη φαιδρότητα των λόγων και των γραπτών σας και την πολιτική ανικανότητα που επιδεικνύετε.

Χαράλαμπος Κόκκινος

Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

Διαβάστε ακόμη

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης