Ο Ιππότης περιμένει τους νέους σκακιστές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» και αφορούν κάθε κατηγορία, παιδιά και ανήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους. Προπονητής θα είναι ο Διεθνής Μαιτρ (ΙΜ), Άγγελος Σανδαλάκης, ενώ τμήματα, πέραν από τη Ρόδο, θα λειτουργήσουν σε Ιαλυσό, Κρεμαστή, Αφάντου και Αρχάγγελο.

Η ανακοίνωση του Ιππότη: 
«Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Το σκάκι ως το παγκοσμίως αναγνωρισμένο κορυφαίο πνευματικό άθλημα, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά που ασχολούνται με αυτό. Βοηθάει στην ανάπτυξη της ευφυΐας και στην καλλιέργεια πολλών πνευματικών λειτουργιών (πειθαρχία, στρατηγική, μνήμη, πρόβλεψη, δημιουργικότητα, συγκέντρωση κ.α.), αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του ατόμου.

Και φέτος ο Ιππότης θα λειτουργήσει τμήματα για όλους: παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους. 
Τα τμήματα θα εποπτεύει και θα προπονεί ο Διεθνής Μαιτρ (ΙΜ) Σανδαλάκης Άγγελος, προπονητής εγνωσμένης αξίας, με αξιολόγηση από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Τα τμήματα εκμάθησης λειτουργούν στο κεντρικό κτίριο του Ιππότη στην οδό Πίνδου 1, αλλά και στην Ιαλυσό, στην Κρεμαστή, στ’ Αφάντου και στον Αρχάγγελο.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά στη γραμματεία του ομίλου τηλ. 2241035502 ώρες 16:00 – 20:00.»