Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για τη Ρόδο

Την ευκαιρία να περάσουν ένα υπέροχο βράδυ είχαν προχθές διοίκηση, τεχνική ηγεσία μα και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου στο εστιατόριο «Μιμάκος», αφού ο ιδιοκτήτης του, Δημήτρης Παπαγεωργίου παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, παρουσία και του προέδρου, Αυγουστίνου Γιακάι, συνεχίζοντας έτσι μια …παράδοση στο κομμάτι αυτό.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση από την πλευρά της Ρόδου: 
« Ένα ξεχωριστό και υπέροχο βράδυ Τετάρτης πέρασαν οι παράγοντες της διοίκησης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, στον πάντα φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Μιμάκος».  Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Α.Σ. Ρόδος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαγεωργίου συνέχισε την παράδοση, που τον θέλει να παραθέτει δείπνο στην ομάδα λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το εξαιρετικό φαγητό του «Μιμάκου», η άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό χαμόγελο του προσωπικού και ο όμορφος χώρος ενθουσίασαν τους πάντες και τους γέμισαν με θετική ενέργεια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους και να αισθανθούν μέλη μίας μεγάλης και αγαπημένης οικογένειας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί από καρδιάς το Δημήτρη Παπαγεωργίου, το γιο του Κωνσταντίνο, που ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη, καθώς και το προσωπικό του «Μιμάκου» τόσο για την υπέροχη βραδιά, όσο και για τη διαχρονική προσφορά τους στο σύλλογο. Ο Θεός να τους έχει καλά!»

Η προετοιμασία  
Στο κομμάτι της προετοιμασίας,  η ομάδα θα έχει σήμερα το απόγευμα την προπόνησή της στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» και αύριο το πρωί στο βοηθητικό, ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένο οικογενειακό διπλό. Απών είναι ο τραυματίας Μουσταφά Μπανγκούρα, ο οποίος το πιθανότερο είναι  να μπει σε πρόγραμμα το αργότερο έως τη Δευτέρα, αλλά προληπτικά ξεκουράζεται και ο Σταμάτης Καντιμοίρης λόγω ενοχλήσεων στην μέση.