Συνεδριάζει την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Με μία ημερήσια διάταξη…επιφυλλίδα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου την ερχόμενη Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το βράδυ καθώς οι πληροφορίες θέλουν τα  θέματα που περιλαμβάνει να ανέρχονται περίπου στα ενενήντα!

Πρόκειται για την πρώτη τακτική συνεδρίαση με την οποία εγκαινιάζεται η νέα περίοδος (σ.σ. η συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης ήταν έκτακτη) και στην ημερήσια διάταξη έχουν περιληφθεί αρκετά θέματα που πρέπει να «περάσουν» άμεσα.

Καταρχήν, σύμφωνα με πληροφορίες, της συνεδρίασης θα προηγηθεί η βράβευση της κας Νέλλης Δημόγλου για την προσφορά της στη λαϊκή παράδοση του τόπου μας.

Ακόμη, ανάμεσα στα θέματα που έρχονται για έγκριση είναι και η επαναβεβαίωση της απόφασης που έχει λάβει το δημοτικό συμβούλιο και αφορά στην Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου για τη μεταφορά των αποθεματικών των ΟΤΑ σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος και η οποία ήταν αρνητική.

Επίσης, έρχονται για έγκριση μελέτες που έχουν να κάνουν με το Εθνικό Θέατρο και συγκεκριμένα για την αποκατάσταση των εξωτερικών του όψεων και την ολοκλήρωση των όψεων.