Ξεκαθάρισε στους παίκτες τον στόχο του ΑΕΡΑ…

Τα αποδυτήρια επισκέφθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, ο πρόεδρος της  ομάδας του ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του και ξεκαθάρισε πώς ο μεγάλος στόχος για φέτος, είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Α' Κατηγορία.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες άκουσαν με προσοχή τον πρόεδρο της ομάδας και υποσχέθηκαν από την πλευρά τους, πώς θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τον πετύχουν.

Στο μεταξύ ο ΑΕΡΑ συνέχισε την προετοιμασία του για τον σημαντικής σπουδαιότητας αγώνα με τον ΔΙ.Α., που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 13.30.

Παρά την ήττα στην Κρεμαστή, αλλά και τα όσα συνέβησαν εκεί, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα κι όλοι ευελπιστούν πώς αυτή τη φορά, δεν θα τους ξεφύγει η νίκη. Όλοι οι παίκτες  βρίσκονται στη διάθεση του Βαγγέλη Χοσάδα για το παιχνίδι αυτό, πλην του αποβληθέντα στο ματς της Κρεμαστής Λόη.

Πάντως στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρόλευκων», βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Ποζατζίδης και Τσουρούτης, οι οποίοι και προπονούνται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.