Συνάντηση με τη Γεωργοένωση Δωδεκανήσου είχε ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας

Συνάντηση με τη Γεωργοένωση Δωδεκανήσου είχε ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας

Συνάντηση με τη Γεωργοένωση Δωδεκανήσου είχε ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κόνσολας Μάνος στα κεντρικά γραφεία του Ελαιουργικού και Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ, προκειμένου να ενημερωθεί για την προσπάθεια εξυγίανσης που καταβάλλει η εταιρεία, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι Συνεταιρισμοί και να ενημερώσει με την σειρά του για τις δικές του ενέργειες ως Βουλευτής Δωδεκανήσου με σκοπό την στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν, ο Πρόεδρος Δ.Σ της ΕΑΣΔ κ. Γεωργαλλής Δημήτριος, ο Πρόεδρος Δ.Σ της CAIR κ. Παπουρδάνος Αγαπητός, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΑΣΔ κ. Καραγιάννης Δημήτριος και τα μέλη Δ.Σ. της ΕΑΣΔ κ.κ. Χατζηιωάννου Αντώνιος, Γιμούκης Κωνσταντίνος και Δράκος Αντώνιος. Η Διοίκηση, η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της Ένωσης ευχαριστούν τον Βουλευτή για την έμπρακτη στήριξή του, καθώς και για την δέσμευση του για περαιτέρω συνεργασία στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την διάσωση της Οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa