Με προβλήματα ο Φοίβος στη Λίνδο

Με προβλήματα  πάει σήμερα στη Λίνδο ο Φοίβος. Παρά το γεγονός πως θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του στο πρωτάθλημα και να μείνει ψηλά, η τεχνική ηγεσία έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα από τραυματισμούς, αλλά και τιμωρίες.

Ωστόσο ο Σάββας Ορφανίδης έχει προετοιμάσει την ομάδα του, για να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία στο σημερινό παιχνίδι.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Λίνδου που θα ξεκινήσει στις 16.30 ολοκληρώθηκε χθες, με τον κόουτς των «κυανοκίτρινων» να μην υπολογίζει πλέον:
-Στους τιμωρημένους Κώστα Καλημέρη και Γιώργο Φωτεινή, που αποβλήθηκαν από τον αγώνα με τον ΑΕΡΑ στην Κρεμαστή
-Σε αυτούς, προστέθηκε και ο Αντώνης Θεοδοσίου ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και είναι πολύ πιθανόν να απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα.
-Ο στρατευμένος Ταφάνι, ο οποίος δεν προπονήθηκε ολόκληρη την εβδομάδα .
-Ανέτοιμοι είναι και παραμένουν εκτός ομάδας, οι νεαροί Πανταζόπουλος και Φτάκλας, που δεν έχουν μπει ακόμα στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό ματς. Κλήθηκαν μάλιστα όλοι να βρίσκονται στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινωθούν οι έντεκα αλλά και οι αναπληρωματικοί τους.