Για το πρώτο τρίποντο ο Αστέρας

Είναι δύσκολη η δεύτερη… στροφή για τον Αστέρα Παστίδας  στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πώς είναι εντός έδρας. Οι “κυανόλευκοι” του Κώστα Πάττα μετά την ισοπαλία στην Κάρπαθο κόντρα στον Ποσειδώνα, υποδέχονται στην έδρα τους τον φιλόδοξο Απόλλωνα Καλυθιών,  με σκοπό να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

 Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16.30, ο Κώστας Πάττας  έχει προετοιμάσει καλά τους παίκτες του και ξέρει τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσουν.  Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα κι αυτό που θα επιδιωχθεί είναι μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών,  παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Πιο συγκεκριμένα:

-Ο Τάκης Χαριτάκης αισθάνθηκε πολύ καλύτερα χθες, αλλά όπως ειπώθηκε σχετικά  ο έμπειρος αμυντικός θα δοκιμάσει το πόδι του πριν το παιχνίδι,  για να διαπιστωθεί αν τελικά μπορεί να αγωνισθεί.

-Εκτός ομάδας είναι ακόμα οι στρατευμένοι Αλάβανος, Σιδηρόπουλος, Αποστολάτος

-Απόντες για επαγγελματικούς λόγους θα είναι επίσης και οι αδελφοί Σαββάκη

-Ενώ τραυματίας εξακολουθεί φυσικά ο νεαρός Πίσκαπας.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κληθεί στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινωθούν οι έντεκα, αλλά και οι αναπληρωματικοί τους.

Η Διοίκηση του Αστέρα καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας  στο γήπεδο για να την  ενισχύσει στο δύσκολο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών, συμπαραστεκούμενος με κάθε τρόπο και μέσα σε αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να φτάσει στην νίκη και τους τρεις βαθμούς.