Σάββατο στο Κερατσίνι ο Ιάλυσος;

Ο Ιάλυσος έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται και να οργανώνει την πρώτη εκτός έδρας  υποχρέωση του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, η οποία τον στέλνει την 1η Οκτωβρίου να αντιμετωπίσει στον Πειραιά την ομάδα του Κερατσινίου.

Ωστόσο σε ότι αφορά την οργάνωση της αποστολής υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν και μάλιστα με τις ιδανικότερες των περιπτώσεων.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Ιάλυσος αντιμετωπίζει πρόβλημα εξεύρεσης θέσεων, για να ταξιδέψει έγκαιρα στην Αθήνα και να παίξει το ματς με το Κερατσίνι Κυριακή.

Αν τελικά δεν βρεθεί η λύση της μετάβασης της ομάδας έγκαιρα στην Αθήνα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ιάλυσος να πάει εκεί νωρίτερα και να δώσει το ματς το Σάββατο. Για το σκοπό αυτό, κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, που θα το μελετήσει κι ανάλογα θα ορίσει το ματς.

Στον αγωνιστικό τομέα πάντως ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δουλεύει εντατικά πάνω σε θέματα τακτικής, προκειμένου η ομάδα του να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει στοιχεία για την ομάδα του Κερατσινίου, θέλοντας να γνωρίζουν οι παίκτες του με ποιο αντίπαλο έχουν να κάνουν.

Οι παίκτες του Ιάλυσου, θα προπονηθούν κανονικά και σήμερα και αύριο θα πάρουν ρεπό, για να ξεκουραστούν και να μπουν πλέον σε εβδομάδα πρωταθλήματος.