Βγήκαν οι αρχηγοί στον Διαγόρα

Συνεχίζοντας την προετοιμασία του ο Διαγόρας για την πρεμιέρα της 8ης Οκτωβρίου (ο γηραιός της πόλης μας έχει ρεπό την 1η αγωνιστική), ανακοίνωσε χθες τους τέσσερις αρχηγούς για το φετινό πρωτάθλημα.

Η Διοίκηση του συλλόγου μάλιστα χθες, προέβη για τον σκοπό αυτό στην παρακάτω ανακοίνωση: 

«Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2017-2018 στη Γ΄Εθνική, θα είναι οι παίκτες: Στάθης Προβατίδης, Χάρης Συλιγαρδάκης, Αλέξανδρος Βελέτης και Αντώνης Γιόνδης.

Οι υπεύθυνοι του Τμήματος τους εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Με Μαντικό και Ρουτζιέρη η προπόνηση
Στο μεταξύ ο νέος τεχνικός του Διαγόρα, αφού απολογήθηκε στο Εφετείο για το “koriopolis” έμεινε δύο μέρες στην Αθήνα, για να πάρει τα πράγματα του και να έρθει να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί μας και να ασχοληθεί πλέον απρόσκοπτα με τα καθήκοντα του.

Οι προπονήσεις των παικτών  στο διάστημα αυτό έγιναν με την επίβλεψη των Νίκου Μαντικού και Πέτρου Ρουτζιέρη.

Ο Νίκος Παντέλης  θα γυμνάσει τους παίκτες του σήμερα και αύριο στις 11.30, με όλους όσους έχει  στη διάθεσή του και φυσικά με τους νεοαποκτηθέντες  Στάθη Προβατίδη και Νίκο Μπαμπανιώτη.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές της ομάδας, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την συμφωνία με το Γιάννη Καρπαθάκη, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Ιάλυσο.

Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ πάντως συνεχίζονται, με τη διοίκηση της ομάδας να κάνει τις επαφές της με παίκτες από τον εκτός Ρόδου χώρο, που διαθέτουν  αρκετή εμπειρία στον χώρο της Γ΄ Εθνικής.