Δεν είδαν, δεν άκουσαν  δεν κατάλαβαν τίποτα;

Αν αυτές οι φωτογραφίες, (με υπουργό να παίζει στη ρουλέτα καζίνο στο Λονδίνο μετά από τα χλιδάτα ψώνια και πανάκριβη διαμονή) δημοσιεύονταν στα χρόνια που δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι γνωστοί άγνωστοι επαναστάτες του πληκτρολογίου υποστηρικτές με φανατισμό της σημερινής κυβέρνησης, θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο! Και τι δεν θα είχαν γράψει και τι δεν θα είχαν πει, κουνώντας το δάχτυλο και αναψοκοκκινίζοντας; 

Για την κατάντια των κυβερνώντων. Για την αθλιότητα και την χλιδή ξιπασμένων νεόπλουτων. Για το απαράδεκτο και ανήθικο να μετακινείται κανείς με αυτοκίνητα και υπαλλήλους που πληρώνουμε όλοι εμείς. Για την προκλητικότητα ενός υπουργού, την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες στενάζουν κάτω από τη μπότα των μνημονίων (τα οποία οι ίδιοι έλεγαν ότι θα σχίσουν και ότι δεν θα υπέγραφαν ούτε νεκροί).

Αυτά κι άλλα τόσα θα έλεγαν και θα έγραφαν, οι γνωστοί τύποι – ευαίσθητοι κατά τα άλλα σε τέτοιου είδους θέματα.
Τώρα; Δεν άκουσαν, δεν είδαν και δεν κατάλαβαν τίποτα; Γιατί άραγε;

Γιατί πολύ απλά τέτοιοι και τέτοιες είναι. Βουτηγμένοι στον φανατισμό, στην μισαλλοδοξία, στον μικρόκοσμό τους. Εξευτελίζοντας κάθε έννοια πλουραλισμού και δημοκρατίας. Ψευτοεπαναστάτες και γιαλατζί αριστεροί όπως τους βολεύει η τσεπούλα τους. Εμείς τους ξέρουμε. Έναν προς ένα και μία προς μία. Και τους μάθαμε πιο καλά τα τελευταία χρόνια. Απλά τώρα τους μαθαίνει και ο κόσμος.

Μιχ. Μ.