Στην αφετηρία για τον τίτλο ο ΑΕΡΑ

Αρκετά σημαντικό είναι το παιχνίδι που δίνει σήμερα  το απόγευμα στο γήπεδο της Αρχίπολης ο ΑΕΡΑ, ο οποίος πάει εκεί στην πρώτη εντός έδρας συνάντηση ως γηπεδούχος , μιας και το δικό του γήπεδο, είναι ακατάλληλο ακόμα για να γίνει παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, που δεν είναι άλλος από το ΔΙΑ της Κω, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς συνεχώς, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμος στο πρωτάθλημα και απαλλαγμένος από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών του.

Στο σημερινό  παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 13.30, για συγκοινωνιακούς λόγους,  ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει έτοιμους όλους τους παίκτες του, πλην του αποβληθέντα Λόη στο ματς της Κρεμαστής.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ, θα έχει μαζί του στην Αρχίπολη και πέραν όλων των υπολοίπων και τους νεοαποκτηθέντες Στέλιο Ποζατζίδη και Τάσο Τσουρούτη, των οποίων τα δελτία είναι έτοιμα και αν το κρίνει ωφέλιμο ο Βαγγέλης Χοσάδας, θα τους χρησιμοποιήσει.

Το κλίμα στην ομάδα παρά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής είναι πολύ καλό και σαφέστατα οι παίκτες θα κάνουν το παν για να πάρουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με στόχο φυσικά στο τέλος να κατακτήσουν τον τίτλο  κάτι που ζήτησε από τους ίδιους ο πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου στα αποδυτήρια, σε μια από τις προπονήσεις της εβδομάδας.

Οι Διοικούντες τον ΑΕΡΑ δια στόματος Μιχάλη Αντώνογλου και Κώστα Σπανού, κάλεσαν  όλο τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο της Αρχίπολης, για το δύσκολο σημερινό  αγώνα με τον ΔΙΑ (13.30).

Η νίκη θεωρείται επιβεβλημένη και η παρουσία του δωδέκατου παίκτη απαραίτητη.