Δεν πήρε ακόμα απάντηση ο Ιάλυσος

Την απάντηση στο σχετικό αίτημα του, περιμένει από την ΕΠΟ ο Ιάλυσος, για αλλαγή ή όχι ημέρας διεξαγωγής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι «ερυθροκίτρινοι» κατέθεσαν αίτημα, με το οποίο εξηγούσαν στην Ομοσπονδία πως εξαιτίας της δυσκολίας εξεύρεσης εισιτηρίων, θέλουν το ματς να γίνει Σάββατο. Μέχρι χθες δεν είχε έρθει απάντηση στους Διοικούντες την ομάδα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να υπάρξει αυτή, την ημέρα ορισμού των αγώνων από την ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ιάλυσος είναι καλά προετοιμασμένος. 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίσθηκε χθες κανονικά, με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη να ρίχνει το βάρος  στην τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του στο παιχνίδι αυτό, πέρα από τη φυσική κατάσταση, αλλά και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας από την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο. Θα πάει κομπλέ στο Κερατσίνι, να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη.   

Όλοι θέλουν να έχουν μια καλή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, καθώς…η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εκτός από το αποτέλεσμα μια νίκη επιδρά θετικά στην ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια.  Σε ότι αφορά το Κερατσίνι υπάρχει αισιοδοξία, πώς ο Ιάλυσος μπορεί κι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει, αλλά οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν δυσκολίες.