Κόλλησαν στη μετριότητα και στα Κοσκινού

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού ανάμεσα στο Διγενή και το Διαγόρα Βατίου.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, κάτι που φάνηκε στο τέλος πως τις ικανοποιεί, αν δει κανείς την εικόνα του αγώνα και τις φάσεις που δημιουργήθηκαν από τις δυο πλευρές. 

Η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς, ξεκίνησε παίρνοντας την κατοχή της μπάλας  και να κλείσει το Διαγόρα στα καρέ του, αλλά και να δημιουργεί φάσεις στην περιοχή  του Μαυρουδή και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν η ομάδα που είχε τις καλές στιγμές στο παιχνίδι. 

Στο ίδιο διάστημα ο Διαγόρας Βατίου πρόσεξε την άμυνα του κι επεδίωκε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, αλλά και στημένες φάσεις, εκμεταλλευόμενος το δυνατό αέρα που φύσαγε αλλά και τις καλές εκτελέσεις των παικτών του.

Στο β΄ημίχρονο και παρά τις αλλαγές, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με το μηδέν να παραμένει και για τις δυο επιθέσεις, και το Διγενή να τελειώνει το ματς χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο,  καθώς αποβλήθηκε στο 78΄ με υπόδειξη του κ. Μοσχάτου. 

Οι κύριες φάσεις 
8' Σουτ του Κατσαρή μέσα από την περιοχή, έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο της εστίας του Μανωλάγκα. 

15' Φάουλ του Κετσέ από αριστερά μπλόκαρε ο Μαυρουδής. 

30' Ο Μοσκιού βγήκε από δεξιά και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εκεί ο Τζουανάκης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

31' Ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ. 

46' Δυνατή εκτέλεση φάουλ  του Έλληνα, έδιωξε ο Μανωλάγκας σε κόρνερ.

60' Ο Κετσές έβγαλε ωραία μπαλιά στον Τζουανάκη που από καλή θέση σούταρε άουτ.

78' Αποβλήθηκε από τον πάγκο της γηπεδούχου ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς, μετά από υπόδειξη του κ. Μοσχάτου στο διαιτητή κ. Γιαννουκά.

89' Στην πιο σημαντική φάση του αγώνα ίσως, ο Ζωάννου έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Χαρτοφύλη που από καλή θέση πλάσαρε, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Μανωλάγκας.

Από το Διγενή πολύ καλοί ήταν οι Κετσές, Μικκιού, και ο Μανωλάγκας και από το Διαγόρα Βατίου οι Ζερβός, Κατσαρής και ο Ζωάννου Λ. 

Χωρίς δυσκολία στο έργο τους  Γιαννουκά, Μοσχάτο και Καλκαβούρα. 

Οι ομάδες: 
Διγενής: Μανωλάγκας, Σκούμπρος, Χωρίτης, Α. Μοσκιού (62΄Διακάκης), Κώτης, Παπασταμάτης, Μικκιού, Τσιμπιζίδης (92΄Αλαχούζος), Κετσές, Τζουανάκης (82΄Χεκιμάι), Χουτεσιώτης.
Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης (72΄Πρέτσι), Αδάμος, Έλληνας, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Κατσαρής (86΄Βασιλειάδης), Παπουρδάνος (68΄Χότζα), Ζωαννου Λ. (92΄Ζερβός Ε.), Χαρτοφύλλης.