Παράσταση με πρωταγωνιστή τον Κλεάνθη…

Αν και η Δόξα μπήκε πιο …ορεξάτη χθες στην Καρδάμαινα και την αναμέτρηση με τον Κλεάνθη, οι Παραδεισιώτες ήταν αυτοί που έκαναν επίδειξη δύναμης, φεύγοντας  από το νησί της Κω με το υπέρ τους 5-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ αν ο Καστανάκης δεν έδιωχνε σε κόρνερ το σουτ του Χατζηαντωνίου μόλις στο 3’. Από κει και πέρα, στο 19’ και πάλι η Δόξα είχε νέα ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Κόκαλης έκλεψε από τον Πελέκη αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Ο Κλεάνθης προηγήθηκε ωστόσο στο 22’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλλή και πλασέ του Αλεξανδρίδη, ενώ από κείνο το σημείο και μετά ήλεγχε το παιχνίδι. Στο 35’ μάλιστα ο Χατζηκοσμάς τροφοδότησε τον Γεωργαλλή, που με διαγώνιο σουτ σημείωσε πια το 0-2. Στο 40’ οι Παραδεισιώτες …καθάρισαν το παιχνίδι όταν ο Αλεξανδρίδης πάσαρε στον Γεωργαλλή κι αυτός από κοντά πλασαρε για το 0-3.

Η επανάληψη ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία, καθότι ο Κλεάνθης ήταν κυρίαρχος σε όλα τα επίπεδα και σκόραρε άλλες δύο φορές, αφού έχασε κι ευκαιρίες, βρίσκοντας όμως δίχτυα ο Αλεξανδρίδης στο 70’ και το 84’ μετά από πλασέ.

Καλή η διαιτησία του Λεωνίδα  Φραγκιαδάκη και των βοηθών του, Παγώνη και Καραμούτα.

Δόξα Καρδάμαινας: Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Καλλούδης (29’ λ.τ Κόμπος), Μποϊλής (56’ Γιακούμαρος), Αποστολάτος (75’ Μυξολούφης), Πης Β. (25’ λ.τ Τσιτσιλιάγκος), Χατζηαντωνίου, Μαύρος, Πης Γ., Κόκκαλης, Παντελής.
Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Φουντζάι, Μαριάς, Πελέκης (75’ Κετσές), Γιαννίκος (60’ Λερογιάννης), Αλεξανδρίδης, Μπερετούλης (77’ Θεοδοσιάδης), Γεωργαλλής, Χατζηκοσμάς (71’ Δράκος Λ.), Μαΐλης.