Περιοδεία του Χαράλαμπου Κόκκινου στο νησί της Χάλκης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, στα πλαίσια των προγραμματισμένων υπηρεσιακών του μετακινήσεων και των επαφών του με τους πολίτες της Δωδεκανήσου, περιόδευσε στις 21.9.2017 στο νησί της Χάλκης για θέματα αρμοδιοτήτων του.

Σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του νησιού με το δήμαρχό του κ. Μιχάλη Πατρό, στελέχη τού δήμου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών αρχών, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη θωράκισή του στην Πολιτική Προστασία και οργανωτικά θέματα στην Παλλαϊκή Άμυνα.

 

 

Ο κ. Χ. Κόκκινος ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Χάλκης και κρίνεται απαραίτητο να δρομολογηθεί μια σειρά ενεργειών για επίλυσή τους και για αναπτυξιακές δράσεις που απαιτούνται να υλοποιηθούν. Στις

27.9.2017 αναμένεται να κατατεθεί στην Π.Ν.Αι. πλήρης φάκελος από το Δήμο Χάλκης για να προχωρήσει με τη συνδρομή της η υλοποίηση τού έργου τού βιολογικού καθαρισμού.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τουριστική πορεία του νησιού και την υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειάς μας και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι των μικρών σε έκταση και πληθυσμό νησιών.