Ολική ανόρθωση δέρματος  με τετραπολικές δαδιοσυχνότητες

Οι τετραπολικές ραδιοσυχνότητες Radio4 αποτελούν σήμερα μία από τις πιο ισχυρές μεθόδους ανόρθωσης και αναζωογόνησης του προσώπου.

Εντελώς ανώδυνα, αναίμακτα και χωρίς ανάρρωση ή σημάδια, οι δραστικές ραδιοσυχνότητες του μηχανήματος διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιγξη και ανόρθωση του δέρματος προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο.

Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα, που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα, καθώς επίσης λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης χάρη στην παρουσία μορίων που συγκρατούν το νερό. Έτσι, μεταβάλλεται η δομή του πλέγματος κολλαγόνου και ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Το αποτέλεσμα είναι η μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιγξη του δέρματος. Ως εκ τούτου, η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

Ανώδυνη εφαρμογή
Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Γιατί Radio4;
Με τη νέα τεχνολογία Radio4 των τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να προσαρμόσουμε πλήρως τη θεραπεία σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης, αλλά και με την ποιότητα του δέρματος. Έτσι, εξασφαλίζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κάθε πρόβλημα.

www.skourasmed.gr
T: 22410 25506