Επιτυχημένη η χρονιά για τον «Μεσόγειος»

Μετά την κυριακάτικη επιτυχία της Ελένης Τσαβαρή με το χρυσό μετάλλιο στο σκρατς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Πίστας Ανδρών-Γυναικών, ο «Μεσόγειος» εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνολική του εικόνα την αγωνιστική αυτή περίοδο.

Αυτή έχει όπως παρακάτω:

«Πρωταθλήτρια Ελλάδος και στο scratch γυναικών η Ελένη Τσαβαρή, που έτσι έκλεισε με απόλυτη επιτυχία τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την ανάδειξη της τρεις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2017. Θυμίζουμε, στην ατομική χρονομέτρηση στο δρόμο, στο ατομικό pursuit και σήμερα στο scratch.
Το σωματείο μας, κλείνοντας ουσιαστικά τη χρονιά, έχει τη χαρά να έχει καμαρώσει όλους του τους αθλητές στα βάθρα των πανελληνίων πρωταθλημάτων, καθώς και ενός βαλκανικού.

Έτσι για τη φετινή χρονιά ο απολογισμός έχει:
3 φανέλες πρωταθλητή Ελλάδος
5 ασημένια μετάλλια
3 χάλκινα  μετάλλια
1 ασημένιο βαλκανικό.

Επιδόσεις που τιμάν την μικρή ιστορία του σωματείου μας, καθώς δύο αθλητές μας φόρεσαν τα γαλανόλευκα (Τσαβαρή Ελένη-Νικήτα Φωτεινή) εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου και βαλκανιάδα αντίστοιχα.

Σε αυτό το σημείο να συγχαρούμε τον πρωτεργάτη της μεγάλης φετινής επιτυχίας, τον προπονητή μας κο Τάντη Σπύρο, τους γονείς των αθλητών για την αρωγή τους οικονομικά και ηθικά  στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, όλους μας τους χορηγούς και ιδιαίτερα τη BLUE STAR FERRIES, το e pizza.gr, τα MIELLE STORES Zacharias, τα ζαχαροπλαστεία ''ΜΙΛΤΟΣ'', την F-COOPERATION.

Τέλος, και μετά από προσωπική απαίτηση του προπονητή μας, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους δύο πολύτιμους συνεργάτες του, το μασέρ κο Γιάννη Φιλίππου και την διατροφολόγο κα Παγώνη Ναταλία.
Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας επιφύλαξη μεγαλύτερες επιτυχίες από όλους».