Ιπποκράτης: Εντυπώσεις από την Τουρκία

Τρεις νίκες σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες σημείωσε ο Ιπποκράτης στην Τουρκία όπου ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δύο εβδομάδες περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, τα συμπεράσματα ήταν θετικά για τον Χάρη Κουλουριώτη ο οποίος χθες έδωσε ρεπό στους αθλητές τους για να ξεκουραστούν.

Ο κωακός σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ενόψει των υποχρεώσεών μας στη Β’ Εθνική, η ομάδα μας έλαβε μέρος σε τουρνουά στην Τουρκία που διοργανώθηκε στην πόλη Φετιγιέ από το δήμο και την ομάδα της πόλης.

Συμμετείχαν η ομάδα της Μούγκλα και η ομάδα της Αττάλειας. Και οι τρεις ομάδες αγωνίζονται στη Β΄ εθνική κατηγορία της Τουρκίας.

Η ομάδα μας κέρδισε και τα τρία παιχνίδια που έδωσε κι έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Όσον αφορά στο τουρνουά ως διοργάνωση, για ακόμα μια φορά εντυπωσιαστήκαμε ως αποστολή από τις εγκαταστάσεις, την ποιότητα των υποδομών και την άψογη φιλοξενία από τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, αλλά και τους υπευθύνους του δήμου της Φετιγιέ.

Εκτός απ’ όλους τους συντελεστές του τουρνουά, τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Έπαρχο Κω, κ. Χαλκιδιό Γιώργο ο οποίος και φέτος συνόδευσε την αποστολή της ομάδας μας σε τουρνουά στην Τουρκία, αλλά και τον κ. Κιοσέογλου Χασάν, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην επίτευξη της συμμετοχής μας στο τουρνουά, αλλά και την αδιάκοπη παρουσία του δίπλα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Επίσης, ευχαριστούμε τη ναυτιλιακή εταιρεία Λαουμζή sun cruises και ιδιαίτερα τον κ. Λαουμζή Γιάννη για την προσφορά του και τη βοήθειά του στη μετακίνηση της ομάδας μας από και προς Τουρκία με το NISSOS KOS.

Για την ιστορία, τ’ αποτελέσματα των αγώνων:

Mugla Ormanspor – Ιπποκράτης Casa Cook 72-82

Fethiye Belediye – Ιπποκράτης Casa Cook 62-80

Ιπποκράτης Casa Cook – Kepez Belediye 69-62

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Ιπποκράτη Κω

Γ. Γραμματέας

Χατζηδιαμαντής Νίκος».