Πλήρης ο Κλεάνθης στο πρώτο ντέρμπι του

Τόσο κόντρα στη Δόξα Ψίνθου στο ματς της πρεμιέρας, όσο και στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Κω με τη Δόξα Καρδάμαινας, ο Κλεάνθης δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που τον συνόδευε, συνεπώς οι ισάριθμες νίκες που πέτυχε δεν συνιστούν είδηση ούτε για το φίλαθλο κοινό, ούτε για τους ανθρώπους του.

 Από την άλλη πλευρά βέβαια, το φυσιολογικό και το αναμενόμενο είναι πολλές φορές και το πιο δύσκολο να επιτευχθεί και υπ’ αυτή την έννοια, ο προπονητής Γιώργος Σάββενας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του δεν υποτίμησαν τους αντιπάλους τους, προσπάθησαν και σε μεγάλο βαθμό κατάφεραν να εμφανίσουν τα στοιχεία που δούλεψαν στο διάστημα της προετοιμασίας τους και αρχίζουν να αποκτούν ρυθμό.

Στο δε ματς της Καρδάμαινας αντιμετώπισαν σωστά και έγκαιρα τις δυσκολίες που τους επιφύλαξε η Δόξα, η οποία παρά το εις βάρος της 0-5, εμφανίστηκε πληρέστερη και εντυπωσιακά βελτιωμένη συγκριτικά με τον αγώνα της πρεμιέρας στον Αρχάγγελο, στέλνοντας το μήνυμα πως σε λίγο καιρό θα είναι ικανή να κάνει ζημιές.

 Η… μοναξιά των Παραδεισιωτών στην κορυφή της βαθμολογίας, μόλις δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν τους αποπροσανατολίζει και δεν αφήνει τη σκέψη τους να επεκταθεί πέραν της υποχρέωσης της επόμενης αγωνιστικής. Αυτή είναι και η πραγματικά πρώτη δύσκολη της χρονιάς, καθώς τους περιμένει το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη.

Εκτός απροόπτου,  ο Κλεάνθης θα πάει στον Αρχάγγελο για πρώτη φορά πλήρης, καθώς ο Γιώργος Σάββενας θα έχει στη διάθεσή του τους μέχρι πρότινος τραυματίες Σάββα Μπαούρη και Νίκο Λαμπριανό. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και στην Κω δεν ταξίδεψαν για τον απλούστατο λόγο πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.