«Σκασμένοι» και διψασμένοι για απαντήσεις στον Άρη

Οι δείκτες του ρολογιού δεν γίνεται να γυρίσουν προς τα πίσω, οι βαθμοί δεν μπορούν να επιστρέψουν, οπότε στους ανθρώπους του Άρη δεν μένει τίποτα άλλο από το να αναζητήσουν τους τρόπους που θα μετατρέψουν το μούδιασμα από την απροσδόκητη ήττα από τον Ποσειδώνα, το περασμένο Σάββατο στην Κάρπαθο, σε δημιουργικό θυμό και σε δίψα για απαντήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» βίωσαν στην Κάρπαθο ένα απόλυτα αλλοπρόσαλλο απόγευμα, κατά το οποίο τους πλήγωσε αφ’ ενός η ατυχία (δύο δοκάρια), αφ’ ετέρου δε η δική τους αδυναμία να τελειώσουν σωστά έστω και μία από τις πάμπολλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

 Ό, τι και να έκαναν, γκολ δεν έμπαινε  και σαν να μην έφτανε αυτό, προς το τέλος του ματς έμελλε να τιμωρηθούν από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που τους στέρησε έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι δε ιδιαίτερες συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στον αγωνιστικό χώρο ανέδειξαν σε πραγματικό πρόβλημα το μικρό ρόστερ, καθώς και την απουσία φορ περιοχής, με τον προπονητή Στάθη Φαρμακίδη να αναζητά, αλλά να μη βρίσκει τρόπους να ανακατέψει την «τράπουλα».

Αν μένει κάτι ως κέρδος στον τεχνικό του Άρη, είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, η επιμονή τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και η ψυχραιμία με την οποία διαχειρίστηκε ο οργανισμός του συλλόγου το αναπάντεχο «στραβοπάτημα».

 Τα βλέμματα των πάντων στον Αρχάγγελο στρέφονται στο προσεχές εντός έδρας ντέρμπι με τον Κλεάνθη, το οποίο αντιμετωπίζεται ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την επιστροφή στα χαμόγελα.

Κόντρα στους Παραδεισιώτες, ο Στάθης Φαρμακίδης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Γιώργου Κοντόγιαννου, που απουσίασε από τον αγώνα του Σαββάτου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Λάκης Αξιώτης, ο οποίος κατέγραψε στην Κάρπαθο την παρθενική συμμετοχή του με τα κιτρινόμαυρα.