Ευχαριστίες από τον πολιτιστικό  σύλλογο «Το Φουντουκλί»

Ο πολιτιστικός σύλλογος Διμυλιάς Ελεούσας «Το Φουντουκλί» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Δωδεκανησιακή Ένωση Επιστημόνων Δωδεκανήσου Πανεπιστημίων Ιταλίας και την πρόεδρο κυρία Αναστασία Αλεξάνδρου την Διευθύντριας των Γενικών Αρχείων Κράτους Ν. Δωδεκανήσου κυρία Ειρήνη Τολιου την μεγαλοπρεπής κοινότητα της Φιεμμε την Περιφερειακή Ένωση Κοινοτήτων Val Di Fiemme Ιταλίας τον εκπρόσωπο κύριο Raffaele Zancanella και τους κατοίκους της Val Di Fiemme για την άψογη συνεργασία στην συνδιοργανωση της απόλυτα επιτυχημένης επετειακής εκδήλωσης 80 Χρονιά Campociaro - Ελεούσα.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο Κασσερη για την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας και όλους όσους συνέβαλαν στην συλλογή των φωτογραφιών.

Τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κύριο Αγαπητό Πάλλα την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ τον κύριο Παναγιώτη Γιορδαμνή  και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Μαζί μας παρευρέθηκαν τρεις νέοι επιστήμονες Κος Χατζηκαντής Μάνος, Κα Χατζημιχαήλ Ιωάννα και ο Κος Κωσταντάκης Αντώνης που μας παρουσίασαν ενδιαφερουσες μελέτες, αναφορικά με την αρχιτεκτονικη του Ιταλικού οικισμού και πως θα μπορούσαν να διαμορθωθουν.