Κέρδισε ψυχολογία  και αυτοπεποίθηση ο Ηρακλής Μαριτσών

Το πρώτο του φετινό «τρίποντο» κατέκτησε ο Ηρακλής Μαριτσών στο προχθεσινό παιχνίδι με το Νικαγόρα και παρότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν επιτρέπει την ερμηνεία του τελικού 6-0 ως αποτελέσματος… θριάμβου, δεν παύει να άφησε πίσω του ικανοποίηση και αισιοδοξία για μία καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Ο προπονητής Μιχάλης Πολιάς χάρηκε για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την αποστολή τους οι ποδοσφαιριστές του, για την αγωνιστική συνέπειά τους, για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν κατά διαστήματα και το κυριότερο, για τη διάθεση και την επιμονή τους να «χτίσουν», μέσα από ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για στοιχεία που οι «ροπαλοφόροι» θα τα χρειαστούν άμεσα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο τους περιμένει, ξανά στην έδρα τους, ένα ασυγκρίτως πιο δύσκολο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΑΕΡΑ. 

 Στο εν λόγω ματς, ο Μιχάλης Πολιάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους στρατευμένους Ζάζα και Σιαμαντούρα, τους εργαζόμενους Ευθύμη Βασιλώττο και Λενιού, καθώς και τους τραυματίες Σταύρο Γιαννακόπουλο και Νίκο Μπάρτζο. Οι πρώτοι πέντε αναμένεται να επανέλθουν στις προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ ο τελευταίος της παρέας των απόντων θα μπει από σήμερα σε ρυθμούς ομάδας (χθες οι «πράσινοι» είχαν ρεπό), με την προσδοκία σε περίπου δεκαπέντε μέρες να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.