Μία απουσία  κι ένα ερωτηματικό στη Ρόδο

Την τελευταία προπόνηση της  προετοιμασίας της για το κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Πανασπροπυργιακό, στο γήπεδο της Μαγούλας, θα κάνει η Ρόδος σήμερα νωρίς το απόγευμα στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

Χθες τα «ελάφια» δούλεψαν στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, εστιάζοντας στην τακτική, με μοναδικό απόντα το Μανώλη Ευγενικό, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλάση που ταλαιπωρεί το δικέφαλό του.

 Ο Πάρης Ανδράλας ελπίζει πως στην απουσία του 29χρονου επιθετικού δεν θα προστεθεί κι αυτή του Μουσταφά Μπανγκούρα, ο οποίος προπονείται μεν σε κανονικούς ρυθμούς,  όμως συνεχίζει να περιμένει την αποστολή, στην ΕΠΟ, της μπλε κάρτας του.

Είναι προφανές πως αν ο αγώνας δρόμου, στον οποίο έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι παράγοντες της Ρόδου, δεν αποδώσει ούτε σήμερα, ο μεσοεπιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η σύνθεσή της θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αυριανού πρωινού χαλαρώματος στο βοηθητικό, ενώ η πτήση για την Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα.

Αγώνας δρόμου για τη μπλε κάρτα του Μπανγκούρα
Αγώνας δρόμου για τη μπλε κάρτα του Μπανγκούρα