Ο Παντέλης θα πάρει την απόφαση για τον Ρούνιτς

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στο Διαγόρα, ο οποίος δοκιμάζει ακόμα παίκτες για να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ του, μιας και το πρωτάθλημα για το «γηραιό» ξεκινάει στις 8 Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό ο Νεμπόισα Ρούνιτς ήρθε στο Διαγόρα για να δοκιμαστεί κι αν αφήσει καλές εντυπώσεις θα «μετρήσει» περισσότερο για τον παίκτη, η άποψη του Νίκου Παντέλη. Κάτι τέτοιο φυσικά θα γίνει το συντομότερο δυνατόν, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει.

Στο μεταξύ ο «γηραιός» κρατάει στάση αναμονής στην περίπτωση της απόκτησης του Τάσου Παυλίδη. Η πρόταση που έγινε στον ΑΕΡΑ για τον νεαρό επιθετικό, όπως διευκρινίστηκε, δεν σχετίζεται με το γεγονός πώς θέλει ο ΑΕΡΑ τους αδερφούς Αθανασίου. Και οι δυο είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Φιλική νίκη 5-1 των εφήβων
Σε φουλ προετοιμασία βρίσκονται οι έφηβοι του Διαγόρα, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη τα φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη  τα παιδιά  του «γηραιού» αντιμετώπισαν την ομάδα του Ιάλυσου, που φέτος έχει πλαισιωθεί από παίκτες του Αστέρα Παστίδας και του Διγενή.

Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 5-1 το αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάλυσου.

Το 1-0 σημείωσε για τον Διαγόρα ο Κοντός στο 12.

Στο 25΄το 2-0 έγραψε ο Ζέλεφ.

Το 3-0 σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο σημείωσε ο Κρητικός στο 30΄.

Ο Λιαμής μείωσε για τον Ιάλυσο σε 3-1 στο 41΄.

Στο 48΄ο Παπασταματίου  σημείωσε το 4-1 και το σκορ έκλεισε στο 72΄ο Σάββενας (5-1)

Ο Μιχάλης Ρίζος χρησιμοποίησε για το Διαγόρα στο α΄μέρος τους Αρουσάι, Νικολού, Παπασταματίου, Ζερβό, Χότζα, Κωστάκη, Ζέλεφ, Κοντό, Μουδάτσο, Κρητικό και Πετρά

Έπαιξαν ακόμα στο β΄μέρος και οι Καβουνίδης, Μαντικός, Κιοκεκλή, Μανωλάς, Γκουλιούμας, Λεβέντης, Τσακίρης, Κορνάρος, Σάββενας, Χατζηνικόλας, Αλεξανδρίδης, Κεφαλιανός, Νεμποτάκης.