Αστέρας Παστίδας: Χειρουργήθηκε  ο Πίσκαπας

Δύσκολη… έξοδος περιμένει τον Αστέρα Παστίδας στην αυριανή 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star ferries. Οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στο Βάτι, για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Διαγόρα.

Ο Αστέρας έχει σαν στόχο την καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη, που θα είναι η πρώτη για φέτος αν επιτευχθεί.

Στα αξιοσημείωτα για τον Αστέρα, το γεγονός πώς χειρουργήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη στο ΚΑΤ  ο νεαρός Πίσκαπας. Την επέμβαση πραγματοποίησαν ο καθηγητής κ. Τατσούρης και ο γιατρός κ. Χριστοφορίδης. Ο νεαρός θα ακολουθήσει μετά την ανάρρωση θεραπευτική αγωγή και μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει την απαραίτητη κινησιοθεραπεία και φυσιοθεραπείες.

Όλοι οι παίκτες πλην των στρατευμένων, είναι στη διάθεση του Κώστα Πάττα για το αυριανό παιχνίδι. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια ακόμα προπόνηση στο γήπεδο της Παστίδας.

Για το εν λόγω παιχνίδι και παρά το γεγονός του ότι προπονείται, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάκη Χαριτάκη, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα αποφασιστεί σήμερα, αν τελικά ακολουθήσει την αποστολή στο Βάτι.