Με το «θεό» τους στο νέο έμβλημα οι Απολλωνιάτες

Με νέο έμβλημα, το οποίο εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο παράγοντάς του Σάββας Πίσσας, θα πορεύεται από εδώ και στο εξής ο Απόλλων Απολλώνων.

Την επιλογή και το συμβολισμό εξηγεί ο ίδιος ο σύλλογος με ανακοίνωσή του:

«Η ομάδα πήρε το όνομά της από το θεό της αρχαιότητας Απόλλωνα, την ίδια προέλευση έχει και η ονομασία της τοπικής κοινότητας Απόλλωνα Ρόδου στα Δωδεκάνησα, όπου στελεχώθηκε και δραστηριοποιείται ο αθλητικός όμιλος.

Αποτελείται από τα χρώματα της γαλανόλευκης ελληνικής σημαίας, διατρανώνοντας το αγωνιστικό ελληνικό πνεύμα, στο περίγραμμα του θυρεού δεσπόζει η γκραβούρα της προτομής του θεού της αρχαιότητας Απόλλωνα (η συγκεκριμένη προτομή βρέθηκε στη Ρόδο και φιλοξενείται στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού), οι έντεκα αχτίδες που τον πλαισιώνουν είναι μία αχτίδα για τον κάθε παίκτη της ομάδας, να υπάρχει άπλετο φως του Απόλλωνα με την ομαδικότητα των παικτών για πάντα και η ομάδα να μην είναι ποτέ στο σκοτάδι, αλλά να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο με τη λαμπερή της παρουσία.

Επίσης, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον εμπνευστή και δημιουργό του νέου μας εμβλήματος, Σάββα Πίσσα»