Στο Μίλαν-Ίντερ μέσω…Κοσκινού!

Ένα από τα μεγάλα όνειρα του κάθε ποδοσφαιρόφιλου είναι να παρακολουθήσει από κοντά, έστω και μία φορά στη ζωή του, κάποιο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά παραδοσιακά ντέρμπι.

Το ιταλικό ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ είναι από τα πλέον ξακουστά και μέσω της λαχειαγοράς που διοργανώνει, ο Διγενής δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να ταξιδέψουν στο Μιλάνο, για να το απολαύσουν!

 Το πακέτο που προσφέρουν οι Κοσκινιάτες, για το διάστημα από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2018, είναι πλήρες, καθώς περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και τα εισιτήρια του αγώνα. Οι λαχνοί διατίθενται στην τιμή των 2,5 ευρώ έκαστος, ενώ η κλήρωση για την ανάδειξη των δύο τυχερών θα διενεργηθεί την πρωτοχρονιά.

Με δύο απουσίες στην Κω

Την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το νεοφώτιστο Νικαγόρα, στο οποίο θα παλέψει για την πρώτη φετινή νίκη του, ολοκλήρωσε χθες ο Διγενής.

Ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Φάνη Παπαδόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Αζίζ Κουλιμπαλί, λόγω διαστρέμματος.