Εκλογές στο σύλλογο Τριτέκνων Ρόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Νήσου Ρόδου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Συλλόγου, στη Νέα Αγορά αρ. 17 Μανδράκι Ρόδου, στις  15-10-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2) Οικονομικός απολογισμός.
3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4)  Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού  Συμβουλίου.
5)  Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
6)  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής-αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 12η-10-2017 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι  σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η  παρούσα Γ.Σ. θα αναβληθεί και η επαναληπτική ορίζεται για τις 22-10-2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ., στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Η δεύτερη Γ.Σ. θα έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι παρόντα. 

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που έχουν διάθεση για δουλειά, να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή 
http://www.martino.gr/syllogos/anakoinoseis-proskliseis/618-ekloges-syllogou.html στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις  αρχαιρεσίες. 

Τέλος ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι μέχρι την έναρξη  των εργασιών της Γ.Σ. θα γίνονται εγγραφές νέων μελών, καθώς και  εξόφληση συνδρομών, παλαιότερων ετών.
Δικαίωμα ψήφου και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου μας.

Για  οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε στα γραφεία του συλλόγου στις υπεύθυνες των εκλογών κα Ρότσου Αγγελική τηλ: 6974135685
και κα Κλαδίτη Δέσποινα τηλ : 6937514723  μέλη  του Δ.Σ.,