Και σήμερα δεκτές οι συμμετοχές στο Run Greece Ρόδου

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για τους δρομείς από τη Ρόδο να δηλώσουν συμμετοχή στον αυριανό αγώνα Run Greece για τα 5 και 10χλμ., όπως επίσης τα 1000μ. μαθητών-μαθητριών δημοτικών σχολείων.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο ξενοδοχείο PLAZA από τις 10.00 έως και τις 20.00, όπου θα γίνεται και η παραλαβή υλικού απ’ όσους έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους. 

Περισσότερα για τον αγώνα: 
Παραλαβή υλικού και νέες εγγραφές στο Κέντρο Εγγραφών 
Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00 όπου οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υπόλοιπο υλικό σύμφωνα με την εγγραφή τους. 

Ηλικίες και όρια συμμετοχής 
Το όριο συμμετοχής στον αγώνα, συνολικά είναι 2.800 δρομείς
10χλμ: 500 (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι)
5χλμ: 1500 (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2006, 2007, 2008)
Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.

Εκκινήσεις
Όλοι οι αγώνες 5 χλμ, 10χλμ αλλά και ο Αγώνας Παιδιών έχουν κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού, στον Βωμό της Πατρίδας μεταξύ Ευαγγελισμού και Περιφέρειας, επί της παραλιακής Λεωφόρου Ελευθερίας.
Η εκκίνηση του Αγώνα 10 χλμ θα γίνει στις 10.00πμ, για τα τα 5χλμ 11:30 και για τον αγώνα παιδιών 11:35. 
Μετά το τέλος του επίσημου χρονικού ορίου λήξης των αγώνων στις 13.45, οι δρομείς που δεν έχουν τερματίσει πρέπει να εγκαταλείψουν. Σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζουν με δική τους ευθύνη, αφού η διαδρομή θα δοθεί στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ:
•    Με κατεύθυνση την παραλιακή λεωφόρο επί της Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) προς ΑΚΤΑΙΟΝ, Νέα Αγορά, Σταθμό Ταξί, στροφή αριστερά επί του κρασπέδου πριν την Πλατεία Νεωρίου με κατεύθυνση τον Φάρο του Αγ. Νικολάου

•    Στο τέλος του κρασπέδου και πριν τον Φάρο του Αγ. Νικολάου αναστροφή δεξιά, άνοδος της ράμπας προς το επάνω διάζωμα (δρόμο)

•    Μπροστά από τους Μύλους, κατεύθυνση προς την έξοδο και τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, Πύλη Ελευθερίας, αριστερά Πύλη Ταρσανά, δεξιά Ακτή Σαχτούρη επί του οδοστρώματος

•    Κατεύθυνση προς το τουριστικό λιμάνι, στροφή δεξιά ακολουθώντας το οδόστρωμα παράλληλα με τα τείχη (κυκλοφοριακή κατεύθυνση οχημάτων) με κατεύθυνση τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Αυστραλίας - Καναδά - Βύρωνος, στροφή δεξιά στην αρχή της Βύρωνος

•    Άνοδος της Βύρωνος παράλληλα με τον μαντρότοιχο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, μέχρι τη συμβολή (Ρολόι Σταδίου) της Βύρωνος με τις οδού΄ς Βενετοκλέων και Λεωφόρου Δημοκρατίας

•    Δεξιά με κατεύθυνση την καθολική Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου

•    Διαδρομή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (έχοντας δεξιά το πάρκο και την τάφρο της Μεσαιωνικής Πόλης)

•    Διασχίζουμε τη συμβολή με την οδό Ναβαρίνου (αριστερά) και το λιθόστρωτο προς την Πύλη Ντ' Αμπουάζ (δεξιά) με κατεύθυνση τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου (αριστερά) και την αρχή της Εθνάρχου Μακαρίου (δεξιά)

•    Διασχίζουμε τη διασταύρωση με την Αλ. Διάκου (αριστερά) και Αλ. Παπάγου (δεξιά) και φθάνουμε στην Πλατεία Κύπρου, διασταύρωση των οδών Γρ. Λαμπράκη (αριστερά), Γαλλίας (άνοδος προς την Πλατεία Κύπρου) και Τάρπον Σπρινγκς (δεξιά)

•    Διασχίζουμε την Πλατεία Κύπρου συνεχίζοντας την Εθνάρχου Μακαρίου προς την έξοδο στην παραλιακή Λεωφόρο Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) και στη συνέχεια αριστερά προς το σημείο τερματισμού