Μαθήματα μπριτζ και φέτος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα από τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου ώστε να αποκτήσει τα νέα μέλη του και ανθρώπους με θέληση για να χαρούν τη συμμετοχή σε αγώνες του πνευματικού αυτού αθλήματος.

 Τα μαθήματα των αρχάριων θα ξεκινήσουν 12 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο ξενοδοχείο Semiramis και η ανακοίνωση γι’ αυτά έχει ως εξής:

«Κάθε χρόνο τον Οκτώβριο  ξεκινούν σε όλη την Ελλάδα συντονισμένες σειρές μαθημάτων. Όταν λέμε για μαθήματα μη σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Στον Όμιλό μας, Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου (Ο.Α.Μ.Ρ.), ξεκινούν τα μαθήματα αρχαρίων την Πέμπτη 12-10-2017 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο "Semiramis".

Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ,  παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις  συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες εγκεκριμένος δάσκαλος – προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. 

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. 

Με το Μπριτζ δε διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.
Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε,  καλέστε στα τηλέφωνα 6944513413 Λάζαρος Τσελεπής, 6932353311 Μανώλης Ράμος (Υπεύθυνοι εκπαίδευσης του Ομίλου μας),  ή  στείλτε e-mail στο oamrodou@gmail.com . 

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο «Semiramis» (Ι.Μεταξά 18, Ρόδος), και να παρακολουθήσετε  την διεξαγωγή μιας ημερίδας Μπριτζ, παίρνοντας μια πρώτη γεύση του συναρπαστικού αυτού παιχνιδιού. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στα μαθήματα.»