Με μεγάλη επιτυχία η “Γιορτή για τους Ηλικιωμένους” στην Παστίδα Ρόδου

Την Πέμπτη βράδυ 28 Σεπτεμβρίου 2017 στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση με τίτλο «Τιμώντας τη Νιότη της Καρδιάς» αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που η προσφορά τους στην κοινωνία μας, ήταν είναι και θα είναι ανεκτίμητη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού από τους Ιερείς κ.κ. Μακάριο Σκόνη και Νεκτάριο Πόκια.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κυρίτσης εκ μέρους της Εκκλησιαστικής Επιτροπής παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς και κάλεσε τον Αιδεσιμότατο Μακάριο ο οποίος και έδωσε έναν έπαινο σε όσους έχουν κλείσει τα 75 χρόνια ζωής.

Ο Αιδεσιμότατος Μακάριος ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν και πρόσφεραν για να γίνει πραγματικότητα η γιορτή και να έχει την επιτυχία που είχε.
 


Στην συνέχεια το συγκρότημα «ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ» υπό τη διεύθυνση του Στάθη Μανούσου πήρε την σκυτάλη με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα όπου συμμετείχε η χορευτική ομάδα της Αστυπάλαιας.
Προσφέρθηκε δωρεάν φαγητό σε όλο τον κόσμο ενώ η ΚΟΙΝΣΕΠ «Αλεκτρώνα» και ο Σύλλογος Γυναικών Παστίδας πρόσφεραν την παραδοσιακή Μουσταλευριά.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή και ο Πατέρας Μακάριος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους:
1. ΦΙΛΙΠΠΟΣ CATERING
2. «ΑΠΛΩΣ ΦΡΕΣΚΟ»
3. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5. SUPER MARKET "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ"
6. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

7. ΖαχαροπλαστεΙο «ΜΕλα ΚαραμΕλα»
8. ΣΥλλογος ΓυναικΩν ΠαστΙδας
9. ΚΟΙΝΣΕΠ «Αλεκτρώνα»
και γενικά σε όλους όσους πρόσφεραν και τίμησαν με την παρουσία τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
 


 


Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτριος Τσοπανάκης και η Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Παστίδας Αριάδνη Κασσανή.