Στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αστυνομικών επανεξελέγη ο Μανώλης Ανδρουλάκης

Την επανεκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ πέτυχε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης, στις εκλογές που έγιναν προχθές στην Αθήνα στο πλαίσιο του Πανελλαδικού συνεδρίου τους.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και με αυτές κορυφώθηκαν οι εργασίες του 27ου Πανελλαδικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενώ αναδείχθηκε νέο, ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο, και σύμφωνα με το τροποποιημένο Καταστατικό, για πρώτη φορά και της 5μελούς Γραμματείας Γυναικών, καθώς επίσης και των μελών των Επιτροπών Εργασίας, που έχουν συσταθεί για την υποβοήθηση του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο, σύμφωνα με το Καταστατικό, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να προβεί στην εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας, εξελέγησαν:

Από το συνδυασμό Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών –Ε.Κ.Α.(56%) κατ' αλφαβητική σειρά, οι: Ανδρουλάκης Εμμανουήλ, Γερακαράκος Γρηγόρης, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γιανναδάκης Μανούσος, Καγκαράκης Παναγιώτης, Κουλιάκης Γεώργιος, Μαυραγάνης Χρήστος, Μπαλάσκας Σταύρος, Νταβούρας Αθανάσιος, Πανταζής Βασίλειος, Παπαδάκης Θεόφιλος, Ρήγας Νικόλαος, Συνδρεβέλης Χρήστος, Φέτκος Σταύρος και Χαντζόπουλος Θεόδωρος.

Από το συνδυασμό Ενωμένοι Αστυνομικοί - ΕΝ.Α. (15%) οι: Δεληγιώργης Γεώργιος, Μουρατίδης Ιωάννης, Παδιώτης Δημήτριος και Τζατζανά Σταυρούλα.

Από το συνδυασμό Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών-Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. (11%) οι: Καλλιακμάνης Γεώργιος, Μάγγας Σωκράτης και Μαυρογιώργος Σωκράτης.

Από το συνδυασμό Ισχυρή Δημοκρατική Ένωση Αστυνομικών - Ι.Δ.Ε.Α. (11%) οι: Αδαμόπουλος Ιωάννης, Κεφάλας Ευάγγελος και Παπατσίμπας Γεώργιος.

Από το συνδυασμό Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών - Δ.Ε.Κ.Α. (7%) οι: Μαργετάκης Εμμανουήλ και Μπανιάς Δημήτριος.

Για τη Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ συμμετείχαν δυο συνδυασμοί, η «Ενότητα» που εξέλεξε τις κυρίες Γιαννακοπούλου Μαρία, Γκιουζέλη Ελένη, Κουρέτα Αναστασία και Σφενδόνη Θεοδώρα, και ο συνδυασμός ΕΝ.Α. που εξέλεξε την κα Μπούκα Βασιλική.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., το νέο προεδρείο της Ομοσπονδίας, λαμβάνοντας υπόψη του τα νέα δεδομένα, τις παρεμβάσεις των συνδυασμών και των συνέδρων, τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων και το εγκριθέν νέο ψήφισμα, θα συνεδριάσει με αντικείμενο την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και την ενδυνάμωση των αγωνιστικών μας δράσεων, δεδομένου ότι τα οξυμένα προβλήματα και τα ανοικτά μας μέτωπα, δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό.