Πέντε μήνες φυλάκιση για τις κλοπές στις παραλίες της Ρόδου

Πέντε μήνες φυλάκιση  για τις κλοπές στις παραλίες της Ρόδου

Πέντε μήνες φυλάκιση για τις κλοπές στις παραλίες της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 562 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε χθες από το Αυτόφωρο δικαστήριο στον 46χρονο που αφαιρούσε αντικείμενα από λουόμενους στο Φαληράκι.

Ο 46χρονος που συνελήφθη αρχικά για δύο κλοπές και διαπιστώθηκε ότι προφανώς είχε διαπράξει και … μερικές ακόμη αφού βρέθηκαν στην κατοχή του δεκάδες κινητά τηλέφωνα, κάθισε χθες το μεσημέρι στο εδώλιο του δικαστηρίου, το οποίο και τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε φυλάκιση 5 μηνών με τριετή αναστολή.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εξακριβώθηκε ότι πρωινές ώρες στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, ο 46χρονος διέπραξε δυο κλοπές αντικειμένων από παραθεριστές-λουόμενους στο Φαληράκι της Ρόδου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, πραγματοποίησε την κλοπή μίας τσάντας από ξαπλώστρα ξενοδοχείου στο Φαληράκι η οποία περιείχε πορτοφόλι, διάφορα έγγραφα, γυαλιά ηλίου και κινητό τηλέφωνο, αλλά και μία τσάντα θαλάσσης από παραλία επίσης στο Φαληράκι που περιείχε διάφορα προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Επίσης, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης κατείχε και χρησιμοποιούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Αττικής. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξεταστεί τυχόν συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Συνήγορος υπεράσπισης για τον 46χρονο παραστάθηκε ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου