Δύσκολη αποστολή στο Βάτι για τον Αστέρα Παστίδας

Στο Βάτι θα βρεθέι σήμερα η ομάδα του Αστέρα Παστίδας, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διαγόρα στο πλαίσο της 3η αγωνιστικής.

Ο Κώστας Πάττας ζητάει από τους παίκτες του να πράξουν το καλύτερο δυνατόν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να κατακτηθεί θετικό αποτέλεσμα στο οποίο αποσκοπεί ο Αστέρας και δεν είναι άλλο από την νίκη.

Δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, καθώς θα απουσιάσουν:

-Οι στρατευμένοι Αλαβάνος, Αποστολάτος και Σιδηρόπουλος

-και ο πρόσφατα εγχειρισμένος Πίσκαπας.

-Παράλληλα για το σημερινό ματς του Βατίου (16.15), είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Χαριτάκη, ο οποίος είναι τραυματίας και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, αν θα μπορέσει να παίξει.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΚΑΠΑ

Στις 26 του μήνα εγχειρίσθηκε στο ΚΑΤ ο Δημήτρης Πίσκαπας και οι Διοικούντες η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες στον Αστέρα  τον περιμένουν να γυρίσει στα γήπεδα, όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η τεχνική ηγεσία, και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παστίδας εύχονται ολόψυχα στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Πίσκαπα, που υποβλήθηκε σε λεπτή επέμβαση στο νοσοκομείο του ΚΑΤ στην Αθήνα από τον έγκριτο καθηγητή κ. Τατσούρη και τον χειρούργο κ. Χριστοφορίδη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».