Δέκα ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου, Κολοσσός - Προμηθέας

Τιμές πρωταθλήματος έχουν τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον Προμηθέα αύριο το μεσημέρι στο Βενετόκλειο καθώς ο Κολοσσός H Hotels αποφάσισε να τα κοστολογήσει στα δέκα ευρώ.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν οι «θαλασσί» πάρουν την πρόκριση και παίξουν την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό Superfoods; Αν είναι και τότε οι τιμές των εισιτηρίων ανάλογες με αυτές του πρωταθλήματος, τότε ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να πληρώσει δέκα ευρώ για το αυριανό ματς συν είκοσι για τον προημιτελικό της Τετάρτης!

Και μην ξεχνάμε επίσης ότι το Σάββατο θα έρθει και το Ρέθυμνο για την πρεμιέρα της Basket League. Άλλα δέκα ευρώ κι εκεί…

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Προμηθέα Πάτρας (Κυριακή 1η Οκτωβρίου, 15.00’) για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει ξεκινήσει .

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική είσοδος  και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

*Η αγορά παιδικού εισιτηρίου πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, info@kolossosbc.gr) το Σάββατο 30/9 από 10:00 έως 14:00.

- Την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.

- Online από αυτή τo viva.gr.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το viva.gr και δεν μπορείτε να εκτυπώσετε το PDF εισιτήριό σας, τότε μπορείτε να μεταβείτε στα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261) ή στα εκδοτήρια του γηπέδου τη μέρα του αγώνα, επιδεικνύοντας την ταυτότητά σας, ώστε να το τυπώσετε».