Αρέσει ο Ρούνιτς στον Διαγόρα

Ο Διαγόρας δεν εμπλέκεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και συνεπώς εξακολουθεί σε εντατικούς ρυθμούς, να προετοιμάζεται για τις 8 Οκτωβρίου οπότε και μπαίνει κι εκείνος στη «μάχη» του φετινού… μαραθωνίου, με ένα δύσκολο ματς, καθώς έρχεται στο Δημ. Στάδιο την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Προοδευτική.

Ο Νίκος Παντέλης συνεχίζει μαζί με τους συνεργάτες του να προετοιμάζει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες του. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας, αρκείται σε πρωινές προπονήσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα (10.30).

Πάντως εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς αρέσει στο Νίκο Παντέλη ο Νεμπόισα Ρούνιτς, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και αφήνει καλές εντυπώσεις.

Όπως έγινε γνωστό από μεθαύριο Δευτέρα, θα κινηθεί διαδικασία για την έκδοση του δελτίου του κι ο παίκτης αν τελικά οι άνθρωποι του «γηραιού» προλάβουν να το πάρουν στα χέρια τους, να αγωνισθεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Παντέλης πάντως θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα για να δει οικεία του πρόσωπα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί και σε παιχνίδι Γ΄ Εθνικής που τον ενδιαφέρει.