Στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες για το Φοίβο

Θεωρητικά είναι για πολλούς εύκολο το σημερινό παιχνίδι που θα δώσει ο Φοίβος στην έδρα του, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries. Φιλοξενεί στις 16.15 την ομάδα της Δόξας Ψίνθου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες με κάθε τρόπο.

Το εκτός έδρας 5-1 από τον Κλεόβουλο,  δεν αφήνει περιθώρια άλλης απώλειας αλλά και αναγκάζει τους παίκτες του Φοίβου να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ει δυνατόν με εμφατικό τρόπο. Αυτό φυσικά δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κόουτς της ομάδας, ζήτησε σοβαρότητα , αγωνιστική πειθαρχία αλλά και προσήλωση στο παιχνίδι. Γιατί... υπάρχει και αντίπαλος. Το ευχάριστο για τον Σάββα Ορφανίδη, είναι πώς υπάρχουν επιστροφές στην ομάδα.
-Είναι στη διάθεσή του ήδη καθώς εξέτισαν την ποινή τους, οι Γιώργος Φωτεινής και Κώστας Καλημέρης

-Ενώ στη διάθεσή του είναι και ο Ευτύχης Τζιβίλογλου, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα
-Απών θα είναι σήμερα ο Μιχάλης Κεφάλας λόγω της αποβολής του και τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, θα πάρει και πάλι ο Μήλιος
-Είναι όμως πολύ πιθανόν να μην αγωνιστεί στο σημερινό ματς, ο Αντώνης Θεοδοσίου, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από διάστρεμμα.